Sysmatic Bt

BLOG

2021.01.08.

Elérhetőek a Panasonic légtisztítói!

Elérhetőek a Panasonic légtisztítói, melyek tisztítják, párásítják és felfrissítik a levegőt! A szabadalmaztatott Nanoe™X technológia igazoltan gátolja a koronavírus terjedését!
Tudta, hogy a beltéri levegő sokszor szennyezettebb, mint a szabadtéri? A „friss” levegő beengedésekor pedig kellemetlen, nemkívánatos szennyezőanyag, szag, baktérium, vírus és szálló allergén kerülhet a beltérbe. 
A Panasonic légtisztítói télen megtisztítják a levegőt a szmogtól, a Nanoe™X technológia már a levegőben, szétterjedésük előtt megtámadja a vírusokat és a baktériumokat, de a fűtési szezonban kellemesen párásítja is a helyiséget, tavasszal a pollen elleni védelemmel mérsékli az allergiás tüneteket. 

Igazi 3 in 1 készülékek: 
– a kiemelkedő hatékonyságú HEPA H-14 szűrő eltávolítja a szennyeződések akár 99,99%-át
– a víz mikrorészecskéi párásítják a levegőt
– hatékonyan kiküszöböli a kellemetlen szagokat

Emellett az ECONAVI funkció megjegyzi a korábbi használati adatokat és beállításokat, így akár 60%-os energiamegtakarítás is elérhető az automata módhoz képest.

A Panasonic által kifejlesztett, eredeti, Nanoe™X technológiát hasznosító ionizátor „nanoméretű, porlasztott vízrészecskéket” hoz létre. A készülék elektrosztatikus porlasztási technológia alkalmazásával összegyűjti a levegőben lévő, szabad szemmel nem látható nedvességet, melynek felhasználásával „vízcseppecskékbe burkolt hidroxilgyököket” állít elő magas feszültségű elektromos áram segítségével. A jelenlegi világjárványt előidéző új koronavírus (SARS-CoV-2) az újfajta vírusok közé tartozik, és a Texcell segítségével most lefolytatott vizsgálatok is igazolták, hogy a Nanoe™X valóban gátló hatást gyakorol erre a vírusra.

 

Related Posts
You May Also Like