services-details.jpg
Sysmatic Bt

Windmills

 • Home
 • Tevékenységeink
InformatikaNapelem rendszerek telepítéseHűtéstechnikaKlímarendszerek karbantartásaSzivárgásvizsgálatOtthon irányítás (okos otthon)

Informatika

A dinamikusan fejlődő informatika folyamatos kihívás elé állítja a IT szakembereket. Biztos Önnel is előfordult, hogy egy nem várt pillanatban számítógépe lefagyott, nem működött a levelezés, adatai elvesztek vagy egyéb informatikai probléma akadályozta a munkavégzésben. Ha így van, akkor első kézből tapasztalta, hogy minden informatikai rendszer működésének alapfeltétele a megfelelő üzemeltetés, a folyamatos karbantartás.

Munkatársaink naprakész tudása, szakmai tudása és a gyakorlattal eltöltött óráik száma, már önmagában is garanciát jelentenek az általunk üzemeltetett rendszerek magas szintű és megbízható működtetésére.

A sokrétű rendszergazdai feladatoktól kezdve, a karbantartáson, szervizen, fejlesztésen át szinte felsorolni is nehéz, hogy mennyi mindenre kell odafigyelni ahhoz, hogy a rendszer működőképességét a megfelelő szinten lehessen tartani. Az egyre bonyolultabbá váló számítástechnikai berendezések és szoftverrendszerek mellett ma már elképzelhetetlen megfelelő szakértelem és tapasztalat nélkül ellátni ezeket az üzemeltetési feladatokat.

A Sysmatic Bt. az alábbi szolgáltatásokat kínálja partnerei számára Szegeden és környékén:

 • Teljes körű üzemeltetési és rendszergazdai feladatok ellátása
 • Hardver és szoftver karbantartási szerződések
 • Távfelügyeleti szolgálat
 • Szaktanácsadói feladatok ellátása (eseti vagy rendszeres megbízással)
 • Üzemeltetési és rendszergazdai feladatok egy részének ellátása

Rendszergazda szolgáltatás, egyénre szabott megoldások a minőségi munka jegyében.

 

Vállalatonként eltérő rendszergazda szolgáltatás igényekkel találkozunk. Minden esetben a lehető legpontosabban felmérjük, mit is szeretne a potenciális vásárlónk, hogy aztán a megfelelő képet kapjunk a cégről, és az előttünk álló feladatról.
Milyen változásokat fog tapasztalni, ha minket választ?

 • Nyugalmat – 7/24 órában automatikus felügyeleti rendszerünk értesít minket az esetleges problémákról és lehet, hogy még azelőtt megoldjuk a problémát, hogy Ön tudomást szerzett volna róla.
 • Kevesebb vagy nulla leállást – már a kisebb problémákat is időben azonosítani tudjuk, így megelőzhető a nagyobb zűrök kialakulása.
 • Kevesebb munka megszakítást – a legtöbb esetben a hibákat már távolról is el tudjuk hárítani így szükségtelen helyben beavatkozni.
 • Tervezhető költségeket – a szolgáltatásoknak fix havi díjai vannak.
 • Jobban működő vállalkozást – a megbízhatóan működő informatikai rendszer szerintünk alapvető egy mai vállalkozásnak.
 • Több időt – a munkatársak valóban azzal foglalkozhatnak ami a feladatuk, az informatikai feladatokat mi intézzük.

Rendszergazda szolgáltatás az Ön egyéni igényei szerint – mert a háttérmunkálatokat is el kell valakinek végezni, de nem kell, hogy Ön legyen az!

Telepítés / Kivitelezés

Teljes körű kivitelezést végzünk, mely során garantált a szakértő csapat, az összehangolt, gyors, pontos és precíz munka, amihez az is hozzátartozik, hogy a vállalkozó milyen állapotban adja át a beüzemelt rendszert. Cégünk például szerződésben vállalja, hogy a munkavégzés során keletkezett hulladékot munkatársaink kötelesek elszállítani a helyszínről.

Egy rendszer telepítése nem játék – ne bízza amatőrre! Már több alkalommal fordultak hozzánk pórul járt emberek, akiknek nem megfelelően telepítették rendszerét, így rosszul vagy egyáltalán nem működött a felszerelt rendszer. Természetesen az amatőr vállalkozó felszívódott és garanciát se vállalt munkájára. Amennyiben nem szeretne ilyen helyzetbe kerülni, bízza a munkát egy profi cégre, ezzel időt, pénzt és energiát spórolhat.

A kiváló minőségű termékek hasonló színvonalú műszaki felkészültséget igényelnek. A kivitelezést ISO minősítéssel rendelkező szakembereink végzik. Munkatársaink rendszeresen frissítik tudásukat, hogy mindig naprakész ismeretekkel rendelkezzenek szakterületük technikai, technológiai újításai területén.Szerelőink az Ön által megbeszélt időben érkeznek, és elvárhatja tőlük a körültekintő, gyors és pontos munkavégzést.Gondosan ügyelünk rá, hogy termékek telepítésével járó kellemetlenséget minimálisra szorítsuk, és Önnek semmilyen tennivalót (pl. takarítás) ne okozzunk.

Klímaszerelés Szegeden és vonzáskörzetében.

Klímaszerelés Szegeden és vonzáskörzetében.
Képesítéssel rendelkező klímaszerelő munkatársaink Szegeden és vonzáskörzetében állnak az Ön rendelkezésére. Ingyenes helyszíni felmérés során nyújtanak segítséget abban, hogy ki tudja választani az igényei szerinti leggazdaságosabban üzemeltethető és árban is megfelelő készüléket. Egyaránt vállaljuk ipari és lakossági klímák, hőszivattyúk telepítését és természetesen vállaljuk ezen készülékek szakszerű karbantartását, tisztítását, fertőtlenítését és javítását is.

Telepítési tanúsítvány kiállítása
Ha Ön kiválasztotta a készülékét és megbízta munkatársunkat a készülék szakszerű telepítésével, akkor munkatársunk elvégzi a telepítéshez tartozó adminisztrációs teendőket és kiállítja a telepítési tanúsítványt.

Telepítés
A készülék telepítését, beüzemelését minden esetben olyan szakember végzi, aki a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által kiállított Képesítési Tanúsítvánnyal (zöld kártya) rendelkezik. Ez Önnek garancia arra, hogy a telepítés után egy esetleges hiba esetén (akár garanciális időszak alatt, akár azon túl) nem válik elérhetetlenné az a személy, aki Önnél munkát végzett. Szerelőink minden esetben betartják az ide vonatkozó előírásokat. Elvégzik a szükséges szilárdsági és tömörségi teszteket. Szabványos kétlépcsős vákuumszivattyúval távolítják el a hűtőrendszerben található nedvességet és idegen gázokat. Végrehajtják a kötelező száraz nitrogénes öblítést és teljes körű alapos szivárgásvizsgálatot is végeznek, szem előtt tartva a készülék gyártójának az adott típusra vonatkozó előírásait. Legvégül, a törvényi szabályozásnak megfelelően az adott telepítéshez tartozó adminisztrációs feladatokat is elvégzik. Jól képzett szerelő csapatunk a garancia rá, hogy az Ön által megvásárolt készülék beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Szegeden és környékén klíma karbantartás, tisztítás és javítás.

Klímája karbantartását évente szükséges elvégeztetni! 
A klímakészülék üzemeltetése során nagy mennyiségű levegő áramlik át mindkét hőcserélőn, ami a levegőből különböző szennyeződéseket hoz magával, melyek idővel lerakódhatnak a hőcserélőnk felületén és károsíthatják a berendezést és annak optimális működését.

 • Romlik a klímaberendezés hatásfoka és részben megnövekszik a energia felhasználása.
 • Csökken a hűtő- fűtő hatásfoka.
 • Csökken a készülék élettartama.
 • Megnövekszik életterének a diszkomfort érzése.

Ezért ha egészséges környezetben kíván élni, a karbantartást mindig végeztesse el szakemberrel és így megmarad a készülék garanciája is.
Az elhanyagolt, nem szakszerűen és a kellő rendszerességgel tisztított split klíma beltéri egységek belső felületén, ventilátorán, csepptálcájában lerakódott szennyeződésen a párás, sötét környezetben kialakulnak a baktérium és gomba telepek, melyek a készülék elindításakor, működésekor a helyiség levegőjébe juthatnak és növelik a légúti betegségek kialakulásának kockázatát.
A split klíma szakszerű tisztítása megakadályozza, hogy a készülékben a kórokozók megtelepedjenek, elszaporodjanak és a beltéri lvegőbe kerüljenek. A legelterjedtebb gomba fajok (aspergillus, penicillum) mellett baktériumok is megjelennek a beltéri egységek hűtőbordáin kialakuló vékony filmrétegen, illetve csepegővíz-tálcán. A legismertebb, kifejezetten a légkondicionálókhoz köthető baktériumtörzs a legionella, amely atípusos tüdőgyulladást okozhat.

A megelőzés sokkal olcsóbb, mint a büntetés

Cégvezetőként biztosan fontos önnek a környezet védelme, illetve azzal is tisztában van, hogy a megelőzés mindig hatékonyabb és olcsóbb, mintha egy mulasztás miatt komoly bírságot kellene fizetnie. Ha olyan vállalkozást működtet, amelyben a klímaberendezés, a hőszivattyú, a folyadékhűtő, a hűtőház vagy hűtőpult létfontosságú berendezésként szolgál, gondoskodnia kell ezen eszközök törvényileg szabályos működéséről.

A szivárgásvizsgálat törvényileg kötelező, amelynek segítségével meggyőződhet arról, hogy a berendezésiből kiszabaduló hűtőközeg nem lépi túl a megengedett mértéket. Ha ezt elmulasztja, az ellenőrző szervek súlyos összegeket szabnak ki büntetésként. Előzze meg a kellemetlenségeket, végeztesse el rendszeresen hűtés- és klímatechnikai rendszerei törvényileg kötelező szivárgásvizsgálatát!

Kiknek kötelező elvégeztetni a szivárgásvizsgálatot?

Bármennyire is igyekszik az ember úgy vezetni cégét, hogy közben ügyel a különböző törvények betartására, és figyelmet fordít arra is, hogy ne károsítsa a környezetét; a paragrafusok útvesztőjében egy átlagember számára nem olyan egyszerű eligazodni. Szeretnénk segíteni abban, hogy könnyedén megállapíthassa, az ön cégére vonatkoznak-e a szivárgásvizsgálatra vonatkozó előírások.

A rendelet hatálya

Az Európai Parlament és Tanács a fluortartalmú üvegházhatású gázokról szóló 842/2006/EK rendeletének (F-gáz-rendelet) betartása az ezen gázok gyártói, importőrei és exportőrei, valamint az ezen gázokat tartalmazó berendezések gyártói, importőrei, exportőrei, forgalmazói és üzemeltetői számára kötelező. A rendszeres szivárgásvizsgálatokat azoknak a cégvezetőknek kell elvégeztetni, akik vállalkozásukban egy vagy több, 5Tonna CO egyenértéknél nagyobb hűtőközeg-tartalmú hűtés- vagy klímatechnikai berendezést üzemeltetnek. Ilyen berendezések többek közt a különböző klímaberendezések, folyadékhűtők, hőszivattyúk, hűtőbútorok, hűtőpultok és hűtőházak.

F-gáz-tartalmú hűtőközegek

A rendelet azokra a helyhez kötött berendezésekre (amelyek működésük során nem kerülnek átszállításra) vonatkozik, amelyekben F-gázokat alkalmaznak hűtőközegként. Európában erre a célra több berendezésben különböző hidrokarbonokat használnak; ezekre az eszközökre a rendelet nem vonatkozik. A kereskedelmi hűtőberendezésekben és fagyasztókban viszont rendszerint F-gázok végzik a hűtést. A rendelet betartását két ellenőrző szerv is vizsgálja, így az üzemeltető a szivárgásvizsgálat elmulasztásával komoly bírságra is számíthat.

Egyszerűsítse le otthona irányítását!

Egyetlen alkalmazás mindent irányít.

 • A TapHome az egyetlen intelligens otthoni rendszer, amelyben saját maga is módosíthatja a beállításokat.
 • A TapHome nyitva van - integrálható az otthoni összes eszközzel. Az integrációt úgy hajtottuk végre, hogy neked ne kelljen.
 • A TapHome illeszkedik a termosztátok vagy a redőnyök vezérlésének általános költségvetéséhez.

Ha házát intelligens otthoni technológiával építi, a jövő bizonyítékává válik. Ez egy modern ház elengedhetetlen eleme, és korlátlan lehetőségeket biztosít az ellenőrzéshez.

www.taphome.hu